browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tilbage til landet

Posted by on 28. august 2014

Jeg er så glad for vi er vendt tilbage til at bo ude ved havet. Af en eller anden grund finder jeg det langt lettere, da det på en skøn måde er med til at berolige mit sind, når jeg sidder og lytter til bølgerne baske op mod klipperne på kanten af molen. Min mand elsker jo bylivet, men han er også maler og har en del at gøre derinde i form af sit virke hos krohn og møller, som for resten har en hjemmeside på krohn-moeller.dk. Han er dog også afklaret med, at for at han har det godt, så skal jeg også have det godt og derfor valgte vi at flytte tilbage til landet og vandet. Du kan dog sagtens bestille en maler og få min mand kaldt ud, da han blot kører lidt længere i bil, men sådan må det nu og engang være.

Kunne ikke lide byen

Tilbage til landet

Bylivet fik mig ned, jeg kan helt sikkert se dette nu. Der er ikke længere alt den støj og jeg kan nu bare nyde friheden uden at skulle lukke vinduet. Først var det igen lidt svært at skulle vænne sig til den totale stilhed, men nu nyder jeg det virkelig – især at kunne sove igennem om natten, uden at blive vækket af den konstante rumlen fra trafikken eller de næsten non stop nødsituations sirener. I byen ville jeg altid lukke mit soveværelsesvindue og dermed forsøge at dæmpe den konstante kaos på gaden udenfor, men nu kan jeg sove med lyden af ​​de blide bølger baskende i vandet og lugten af ​​saltholdig luft.

Comments are closed.