browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En dagbog for livet

Posted by on 27. august 2014

En dagbog for livet

Jeg har altid ønsket at skrive en bog og blive en forfatter. Jeg har haft en dagbog i et par år, da jeg var en ung pige, men det er efterhånden en del tid siden. Da jeg dog begyndte på universitetet, så startede jeg igen med at skrive og dette gjorde jeg i de fleste dage. Normalt skrev jeg om de ting, der skete for mig i løbet af mine dage eller de steder jeg havde besøgt – altså med andre ord, oplevelser som jeg ønskede at huske.

Ligeledes fandt jeg ud af, at skrivning var en fantastisk måde til at behandle problemer. Jeg har flere gange været ude i, at jeg ikke følte at jeg kunne tale med hverken mine venner eller familie om nogle emner og disse emner var ikke altid så personlige. Engang kunne jeg skrive en hel side om et køleskab eller et mini køleskab var det vist faktisk, som kom fra lomax, altså deres side lomax.dk. Da det blev leveret havde jeg glemt at tage bukser på og det var derfor meget pinligt og dette turde jeg sidenhen ikke at dele med familie eller venner, da det var en meget bizar oplevelse.

Skrivningen fortsatte

I mine år på universitetet lykkedes det mig at tage nogle dansk kurser samt et skriftligt kursus. Jeg lærte at skrive bedre, forbedre min grammatik og sætningsstruktur og endda hvordan man skriver samtaler. Mine dagbøger hjalp mig til at skabe, eller komme med ideer til noveller og nu er jeg begyndt at skrive nogle gode digte (i hvert fald ifølge mig selv). Men jeg var stadig ikke sikker på, hvordan at jeg skulle få mine historier offentliggjort og det var en udfordring.

En dag opdagede jeg dog nogle forfattermagasiner i boghandlen, og de havde en liste over publikationer, indeholdende navne og hjemmesider af litterære personer, der var på udkig efter forfattere. Jeg havde ikke indset, at der var så mange relevante personer og at der fandtes så mange forskellige forlag. Jeg har derfor sidenhen skrevet til en del af dem og nu går jeg i disse dage og venter på svar, det bliver godt nok spændende.

Comments are closed.