browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ikke alene, men fri

Posted by on 7. november 2014

For et par år siden blev jeg skilt. Det var en fælles beslutning, måske mest hendes, og jeg skal være den første til at indrømme at det var svært. Den første, store kærlighed var væk, men efter 15 år sammen var vi bare de bedste venner i verden. For mig var det nok, men hun ville mere. Det var en hård tid, som gav mig ar på sjælen som jeg vil bære med mig resten af livet. Idag, er jeg ovenpå igen, og kan godt se at det var det rigtige at gøre. Give hinanden en ny chance for at finde lykken. vi var som bror og søster, ikke elskende. Nogle gange er godt nok bare ikke godt nok.

Ikke alene, men fri

Det gode forhold har vi bevaret, og derfor er det også naturligt for mig at spørge min eks til råds om vigtige ting der foregår i mit liv. Hun er min bedste ven, og den der kender mig bedst. Som foreksempel da jeg gik i flyttetanker. Bare fordi der skulle ske noget nyt. Som sædvanlig var hun fuld af gode ideer og initiativ. Lynsnart viste hun mig hjemmesiden her: boligportal.dk og hvordan jeg kunne navigere rundt på den. Så var jeg igang. Der er dem, der synes det er underligt at vi er så tætte, men det må de selv om. For os fungerer det fint.

Her går det fint

Ikke alene, men fri

Jeg har det nu fint, her i min fine lille lejebolig, som jeg fandt på boligportal dengang. Jeg har ikke travlt med at flytte herfra, for boligen passer egentlig ret godt til mit liv i dag. Bevares, jeg kunne da sagtens have glæde af noget mere plads. Det er jo bare det, at så skal jeg betale mere i husleje og det har jeg ikke lyst til. 

Jeg har heller ikke travlt med at finde en ny eneste ene. Jeg ved, at det kommer, når det er tid. Helen, min eks, havde jeg heller ikke regnet med at møde. Det skete bare og vi fik en masse gode år sammen. Dem er der ingen, der kan tage fra os. Sådan går det sikkert også næste gang.

Comments are closed.