browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vi trækker stikket ud

Posted by on 10. januar 2015

Stikket bliver i næste uge trukket helt ud. For så er det nemlig ferie. Den han jeg set frem tid i ret lang tid. Min dejlige familie og jeg skal – for første gang – i sommerhus. Det er en mindre sommerhus i det nordsjællandske, som i en uge skal danne ramme for vores ferie. Det bliver noget mere primitivt end vi er vant til i dagligdagen. Men det gør ikke noget, så længe solen skinner og vi har det godt. Vi skal bo i nærheden af en af de bedste sandstrande i Danmark, så lur mig, om ikke vi kommer i bølgen blå et antal gange. Det skal være med til at lade batterierne op, så de er klar til at tage fat på alt det, som venter, når jeg kommer tilbage fra ferie.

Kom bare, do

Vi har allerede nu inviteret en masse af vores venner til at komme forbi til lidt sommerhushygge og måske lidt mad. Det er – i bedste sommerferiestil – ikke blevet koordineret, så det bliver lidt spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Jeg kan huske, da mine forældre havde et sommerhus og der kom gæster, så var det så hyggeligt. Nu må vi se, hvor mange der dukker op.

Det bliver lidt mere på feltfod end når vi er herhjemme. Men mine døtre (og kone) har sagt, at der er en masse personlige plejemidler, som de vil have med. Noget af det, som står højt på listen er deres redken shampoo, som ifølge womenswall.dk er guds gave til dem, som gerne vil gøre noget ekstra ud af deres hår. Jeg er selv nærmest skaldet, så womenswall og deres anbefalinger er nok ret tabt på mig. Det er efterhånden mange år siden, at jeg er gået op i, hvilken shampoo jeg bruger. Men det er noget anderledes med mine tøser, som jeg har al deres hårpragt og gør, hvad de kan for at pleje den bedste muligt – også når de i sommerhus langt fra alting.

Nu må vi jo se, om vejrguderne vil stå os bi eller den kommer til at stå på en uges yatzy.

Vi trækker stikket ud

 

Comments are closed.