browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sæt i værk!

Posted by on 16. januar 2015

Hvis du tilhører samme gruppe af mennesker som jeg gør, dem som gerne vil selv og ikke har lyst til at arbejde for andre, dem som har viljen til at forfølge deres drøm også selvom den måske brister – dem de kalder for iværksættere, har jeg nogle tips jeg gerne vil dele, specielt hvis du er en ny af slagsen.

Din idé

Sæt i værk!

Det kan godt være at du er helt vild med svaner i ler, en bestemt slags gardiner eller noget helt tredje. Men det betyder ikke nødvendigvis at der er et marked for det. Hvis du er i idéfasen, skal du være klar på at slå din idé ihjel, hvis ikke markedet er der. Det kan være svært, men det er nødvendigt hvis du ikke vil brænde nallerne på længere sigt.

Din økonomi og dit salg

Du skal have styr på hvilken selskabsform du er bedst tjent med, i forhold til at få mest muligt ud af din omsætning. Få fat i en revisor, du får alligevel brug for ham senere, når du begynder at få overskud. Du bliver nød til at adskille din egen og virksomhedens økonomi 100%, ellers kan det gå helt galt, så den balance skal han også hjælpe dig med at finde. Og så skal du sælge, du skal tænke dig grundigt om når du markedsfører dine produkter, og ikke mindst når du vælger hvordan du skal gøre det. Det er ikke det samme at sælge blækpartroner og bildæk!

Spar med andre

Selvom du måske sidder og tænker at andre kan finde på at stjæle din idé, er det sjældent tilfældet. Der er andre der ved mere om din forretning end dig, i hvert fald i starten. Jeg har flittigt brugt amino hvor andre deler deres erfaringer, der er debatter om alt fra kontorartikler til skattebetaling. Jeg er specielt glad for bomanns blog lige nu, læs om den her, der er garanteret også en tråd eller en blog, som du kan hente viden og inspiration i. Hvor langt er jeg nået tænker du måske, når jeg ved så meget. Det skal jeg fortælle dig; jeg har netop ansat min anden medarbejder, og bestilt alt det udstyr han skal bruge hos lomax.  

Comments are closed.