browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Energien skal have mere fokus

Posted by on 15. april 2015

Alternativ energi skal fylde mere i dagligdagen

Der har i de sidste par år været større og større fokus på alternativ energi. Men der er ingen tvivl om, at der skal være langt mere fokus på klimaet og miljøet, hvis vi ikke skal ud i en større katastrofe, som der potentielt set godt kan komme om bare ganske få årtier. Der skal mere gang i debatten, så der kan findes alternative løsninger, som vi kan benytte fremover til at danne energi.

Der skal fokus på de rette ting

Medierne er nogle af dem, der kan være med til at stille et skarpere lys på lige netop den alternative energi, men ofte er det bare mange andre ligegyldige ting, der fylder forsiderne. Hvis medierne nu gik mere ind i den alternative energi, og begyndte at skrive om interessante ting som kunne skabe en saglig og faglig debat i dagligdagen, så kunne man måske nemmere få den almindelige dansker til at tage problemet langt mere seriøst.

Alle skal give en hånd med

For der er ingen tvivl om, at alle skal give en hånd med, hvis vi skal nå noget som helst. Selvfølgelig er det i de fleste lande virksomhederne, der står for størstedelen af udslippet af skadelige stoffer, men dermed ikke sagt, at helt almindelige mennesker ikke kan gøre en forskel. For det kan de om nogen. Så alle skal være med til at løfte i flok.

Comments are closed.